torsdag, december 03, 2009

PADI

Idag på förmiddagen har vi dykt de två sista havsdyken. De gick toppen, så nu är vi båda två klara med de praktiska delarna. Vi såg en JÄTTESTOR languster, man blev riktigt hungrig, en muräna tittade oxå fram. Men de fräckaste vi såg var en hel skog av sjöstjärnor och då menar jag inga små fjantiga stjärnor här inte, nej de var en 50-60 cm mellan armarna. Vi räknade till ca 50 st på ca 10m^2.
Tyvärr har de regnat hela eftermiddagen, och när de väl regnar i karibien så REGNA de! Himlen bara öppnade sig och har så gjort i snart 3h. De passade toppen då vi hade en hel del mer teori att plöja igenom. Jag har nu läst klart allt mitt, Lina har en del sidor kvar. Hon bara solar o latar sig ;-)

På lördag ska vi har de teoretiska testet och går allt som de ska så är vi klara sen.

Inga bilder idag, tyvärr.

Imorgon har vi hyr bil tillsammans med Anna o Marcus. Vi tänkte köra över till den östra delen av ön. Har hört att där ska finnas jättefina kritvita sandstränder. Vädret ser ut att bli bättre imorgon. De växlar ju på några sekunder från regn till sol, så de ska nog bli bra.

1 kommentar:

Bibbi sa...

Jag och kattorna håller alla tummar och tassar att ni klarar teori-provet! Då vet vi vem som ska kolla båten underifrån här hemma!